Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο - επικοινωνία

εργαστήρια τέχνης
εικαστικά
θέατρο
παράλληλες δράσεις εργαστηρίων
Κανονισμός λειτουργίας Εργαστήριων Τέχνης
φωτογραφίαθέατρο

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ) - Γρηγόρης Γρηγορίου και η Θεατρολόγος Μάρα Γαργαλάκου, ξεκινούν το ταξίδι στον κόσμο του Θεάτρου με την έναρξη μαθημάτων για παιδιά, έφηβους και ενήλικες.
 
Πώς διαβάζουμε ένα θεατρικό κείμενο; Πώς χτίζουμε έναν ρολό; Πόσο λειτουργικά είναι τα σκηνικά; Πώς επιλέγουμε τα κουστούμια; Χρειάζεται το μακιγιάζ; Και τα φώτα; Πόσο σημαντική είναι η ατμόσφαιρα που δίνουν τα φώτα; Πώς φτιάχνουμε μία παράσταση;  Στο θεατρικό μας εργαστήρι μικροί και μεγάλοι θα γίνουν για μία χρονιά ηθοποιοί. Θα γνωρίσουν μεγάλους συγγραφείς του παγκόσμιου ρεπερτορίου, θα πειραματιστούν με πολλούς διαφορετικούς ρόλους ο καθένας, θα αναπτύξουν τα εκφραστικά τους μέσα, θα δουλέψουν ομαδικά και θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους μπροστά στο κοινό. Γιατί το θέατρο υπάρχει επειδή υπάρχουν θεατές. Και ίσως να μην μπορεί να αλλάξει τον κόσμο, μπορεί όμως να βοηθήσει τους ανθρώπους να συνειδητοποιήσουν ότι αυτοί μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.

Μάρα Γαργαλάκου-Θεατρολόγος

Παιδικό Τμήμα (από 6-12 ετών)
Εφηβικό Τμήμα (από 12 ετών/μαθητές Α΄ Γυμνασίου)
Τμήμα Ενηλίκων (από 18 ετών)

Χώρος μαθημάτων: κτίριο ΟΤΕ,  Νικομάχου 18 & Νυμφών (είσοδος από την οδό Νυμφών)

Ώρες Μαθημάτων: 1 1/2 ώρα την εβδομάδα.

Υπεύθυνη Διδασκαλίας: Γαργαλάκου Μάρα Login   powered by suntech s.a.