Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο

βιβλιοθήκη
πληροφορίες
υπηρεσίες
επικοινωνία με τη βιβλιοθήκη
future library
κινητή δανειστική βιβλιοθήκη
media lab στη δημοτική βιβλιοθήκη
χειροποίητες βιβλιοϊστορίες
γνωστοί καλλιτέχνες μιλούν για τη βιβλιοθήκη ηλιούπολης
σύνδεσμοι
photo gallery
video gallery
η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ταξιδεύει...προς το ΚΠΙΣΝ
νέες ψηφιακές συνεργασίες
συνεργασίες
Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης
Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη
ηλεκτρονική εγγραφή
η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ταξιδεύει...προς το ΚΠΙΣΝ

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης  πηγαίνει …στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ
 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
 
H Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης συμμετέχει στο πρόγραμμα "Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" και σας προσκαλεί  την Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014, στις 11:00  σε μία ξενάγηση στο Κέντρο Επισκεπτών, όπου φιλοξενείται μόνιμη έκθεση για τους τρεις πυλώνες του ΚΠΙΣΝ: την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, την Εθνική Λυρική Σκηνή και το έκτασης 170.000 m2 Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.
Κατά τη διάρκεια της ωριαίας ξενάγησης, το κοινό  έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στον χώρο που σε λίγο καιρό θα "πλημμυρίσει" από μουσική, βιβλία και ανοιχτούς χώρους πρασίνου, βλέποντας από κοντά τα σχέδια του μεγάλου έργου και την πρόοδο των εργασιών.

Η ξενάγηση είναι δωρεάν και η μεταφορά προς και από το Κέντρο Επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο του Δήμου
Ώρα αναχώρησης λεωφορείου από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης: 10:00.
 
Στο πλαίσιο, επίσης, της συμμετοχής στο πρόγραμμα "Ταξίδι προς το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος", την ίδια μέρα, από τις 18.00-20.00, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης  σας προσκαλεί  να παρακολουθήσετε στο Κέντρο Επισκεπτών τη μουσική εκδήλωση «BURGER PROJECT: ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» κτλ

Οι Burger Project παρουσιάζουν μια αναπάντεχη συναυλία που θα περιέχει τραγούδια και μουσικές για χορό και διασκέδαση, διαδραστικές άριες και λυρισμό, κουστούμια, θεατρικές πρόζες και παιχνίδι με το κοινό.
Μικροί και μεγάλοι θα περάσουν ένα κεφάτο, μουσικοχορευτικό απόγευμα.

Η είσοδος είναι δωρεάν και η μεταφορά προς και από το Κέντρο Επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο που θα διαθέσει το ΚΠΙΣΝ.

Η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης θα ανακοινωθεί σύντομα.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης (Νικομάχου 18 & Νυμφών-κτήριο του ΟΤΕ), καθημερινά, τις ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 10.00-20.00, Τρίτη & Πέμπτη 10:00-16:00).

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 210 9948344 (αρμόδιοι υπάλληλοι, κα Καραγκούνη Μαρία & κα Μπουσούνη Ευαγγελία).
 Login   powered by suntech s.a.