Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
βιογραφικό σημείωμα Ευαγγελίας Κωνστανταράκη

Η Ευαγγελία Κωνστανταράκη σπούδασε οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες στην Ελλάδα, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στo University of  King Alfred’s UK στο «Θέατρο για την ανάπτυξη (MA “Theater for Development”). Παρακολούθησε μακροχρόνια  σεμινάρια σχετικά με το «Εκπαιδευτικό δράμα».

Είναι ιδρυτικό μέλος της Αστικής μη Κερδοσκοπικής εταιρείας «Διηγήσεις». Στόχος της «Διηγήσεις» Α.Μ.Κ.Ε είναι η αξιοποίηση της δύναμης της δραματικής τέχνης στην εκπαίδευση και στην ανάπτυξη του ατόμου και της κοινωνίας.

Διδάσκει σε επιμορφωτικά σεμινάρια για την εφαρμογή των τεχνικών του «Θεάτρου για την ανάπτυξη» στην τυπική και άτυπη εκπαίδευση.

Συνεργάζεται  με σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ως δασκάλα δράματος.

Συντονίζει  ομάδες παιδιών  και  νέων που αντιμετωπίζουν κοινωνικό αποκλεισμό, με στόχο την  ενδυνάμωση των μελών και των  ομάδων καθώς και την εύρεση λύσεων από τις ίδιες τις ομάδες για τη  βελτίωση της ζωής τους. 

Είναι μέλος στο Πανελλήνιο Δίκτυο για το Θέατρο στην Εκπαίδευση καθώς και του Πανελληνίου Συλλόγου Εκπαιδευτικού Δράματος.

 

 

 Login   powered by suntech s.a.