Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - ωδείο - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
ΝΤΡΑΜΣ

Η ντραμς αποτελεί δημοφιλές κρουστό όργανο που συναντάμε σε  πολλά είδη μουσικής: pop, rock, jazz, ελαφρό τραγούδι, λαϊκό τραγούδι, κ.λπ. Δεν τη συναντάμε στην κλασική μουσική. Συμπράττει με άλλα όργανα (ανάλογα με το μουσικό είδος) σε συγκροτήματα και ορχήστρες. Το όργανο αυτό συνήθως δεν συνιστάται για μικρά παιδιά, επειδή δεν έχουν ακόμη την απαραίτητη σωματική διάπλαση.

Η σύγχρονη τεχνολογία προσφέρει τη δυνατότητα των backing tracks, δηλ. να ακούγεται ένα τραγούδι κανονικά (όπως στον δίσκο) και να λείπει μόνο το όργανο που παίζουμε εμείς. Στην περίπτωσή μας η ντραμς. Η πολύτιμη αυτή πρακτική χρησιμοποιείται και στο μάθημα, με θεαματικά αποτελέσματα.

Το κόστος αγοράς της ντραμς ξεκινά από σχετικά προσιτά επίπεδα, αλλά αν χρειασθεί, η μελέτη μπορεί να γίνεται στο ωδείο. Εκτός από την κανονική εκδοχή, υπάρχει και η ηλεκτρονική ντραμς που είναι κατάλληλη για αθόρυβη μελέτη. Η σπουδή της ντράμς μπορεί να οδηγήσει σε τίτλο σπουδών, που δεν είναι όμως ακόμη αναγνωρισμένος από το αρμόδιο υπουργείο.

 Login   powered by suntech s.a.