Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
εργαστήρι ζωγραφικής - εφηβικό τμήμα

Απευθύνεται σε έφηβους, από 12 έως 18 ετών και φιλοδοξεί να τους βοηθήσει, μέσα από τη ζωγραφική και σε συνδυασμό με τη χειροτεχνία, να εκφράσουν αυτά που δεν μπορούν να πουν, να παίξουν με το χρώμα, να εκτονωθούν, να ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να καλλιεργήσουν το δικό τους προσωπικό στυλ και, σταδιακά, να εισαχθούν σε μια ποιότητα σκέψης, που μόνο οι τέχνες μπορούν να προσφέρουν.

Το μάθημα είναι ανοιχτό, ανάλογα με τις ηλικίες που προσέρχονται και τις εκάστοτε ανάγκες. Κύρια ενασχόληση είναι το χρώμα και η ζωγραφική από τη φαντασία και όχι εκ του φυσικού.

Σκοπός του τμήματος είναι να απελευθερώσει το συναίσθημα και το ταλέντο των παιδιών.  Έτσι, με διάφορες «εργασίες»  και θέματα που τους προτείνονται, ενθαρρύνονται να εκφράσουν τη γνώμη τους και την κριτική τους ματιά για τα σύγχρονα δρώμενα και να προετοιμαστούν για τον κόσμο των «μεγάλων», στον οποίο εισέρχονται σιγά-σιγά .

Υπεύθυνος διδασκαλίας: Μανώλης Τσαμπουράκης

Χώρος μαθημάτων: Νυμφών & Νικομάχου 18 (παλαιό κτήριο του ΟΤΕ)

Ώρες μαθημάτων: 1,5 ώρα την εβδομάδα

 

 Login   powered by suntech s.a.