Αρχική Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο

βιβλιοθήκη
πληροφορίες
υπηρεσίες
επικοινωνία με τη βιβλιοθήκη
future library
κινητή δανειστική βιβλιοθήκη
media lab στη δημοτική βιβλιοθήκη
χειροποίητες βιβλιοϊστορίες
γνωστοί καλλιτέχνες μιλούν για τη βιβλιοθήκη ηλιούπολης
σύνδεσμοι
photo gallery
video gallery
η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ταξιδεύει...προς το ΚΠΙΣΝ
νέες ψηφιακές συνεργασίες
συνεργασίες
Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στην είσοδο του Δημαρχείου Ηλιούπολης
Παρέα με τα παραμύθια στη Βιβλιοθήκη
ηλεκτρονική εγγραφή

συνεργασίες
WWFWWF

Panda μέσα, πάντα με Μέσα !Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα για τα ΜΜΜ (Μέσα Μαζικής Μεταφοράς) «Panda με Μέσα», της «Καλύτερης Ζωής» (http://kalyterizoi.gr) που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της WWF Ελλάς με τις Συγκοινωνίες Αθηνών για την αστική μετακίνηση.   Με στάση τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης κι επιβάτες μαθητές τμημάτων του 4ου και 6ου Δημοτικού της πόλης μας, τα παιδιά ευαισθητοποιήθηκαν στη σημασία της ελαχιστοποίησης της χρήσης του ΙΧ και την οικολογικότερη, οικονομικότερη μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.
   Κάναμε το γύρο του κόσμου με τα φτερά της φαντασίας μας, προσγειωθήκαμε στη γειτονιά μας, φηφίσαμε τα καλύτερα ΜΜΜ, κάναμε την κριτική μας σ’ αυτά, υποδυθήκαμε τον «Αυτοκινητάκια» και τον «Λεωφορειάκια»,  είδαμε στατιστικές και προτείναμε λύσεις, γράψαμε spot όπως: «Να πας, να πας, να πας με το Bus».
   Στα σχολεία που επιθυμούν να συνεχίσουν τη δράση αυτή ή άλλες στο χώρο τους συνιστούμε την εγγραφή τους στην ιστοσελίδα της Καλύτερης Ζωής του WWF, στο πεδίο σχολεία. Τα προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Παιδείας.
   Στις 15 Φεβρουαρίου το «Panda με Μέσα!» δίνει ραντεβού στο Σύνταγμα.
 Από τις 11.00 π.μ. έως 18.00 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, θα πραγματοποιηθούν Δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά, θεατρικές παραστάσεις, ένα «μαγικό» λεωφορείο της δεκαετίας του ’60, διαδραστικά παιχνίδια γνώσεων, φωτογραφικός διαγωνισμός,  έκθεση παιδικών ζωγραφιών, face painting και μία δράση-έκπληξη για μικρούς και μεγάλους –(http://kalyterizoi.gr/fakeloi/pantamesa#sthash.HhPoRMga.dpuf)
Στην εκδήλωση θα δώσει μοναδικό ρυθμό η συναυλία των Penny and the swingin' cats στις 17:00 το απόγευμα. (http://kalyterizoi.gr/new/panda-me-mesa-sto-syntagma#sthash.c8WUEYdl.dpuf)

 Login   powered by suntech s.a.