Αρχική
Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
Προβολή Προηγούμενων Ετών
ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
«Δημιουργούμε Πασχαλινά»
Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Ηλιούπολης - Νέοι θεματικοί κύκλοι
Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
«Δημιουργούμε σπιτικά»
ΑΠΟΚΡΙΕΣ «ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ» 2021
Online αποκριάτικο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες
Online αποκριάτικο θεατρικό εργαστήρι για παιδιά
Έναρξη εγγραφών στα μουσικά εργαστήρια 2021
Μαθαίνουμε διαδικτυακά ψηφιακές δεξιότητες & εφαρμογές
Ζωγραφική ενηλίκων - νέο τμήμα αρχαρίων
  
Πρωτομαγιά στην Ηλιούπολη
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» προτείνει μια ανοιξιάτικη βόλτα το πρωί της Πρωτομαγιάς, στο φιλόξενο Πάρκο Ναυαρίνου.
 Μ’ ένα εορταστικό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, θα καλωσορίσουμε τον πιο όμορφο μήνα της Άνοιξης με χαρούμενη και ανάλαφρη διάθεση!  
 Μια μελισσούλα-μασκότ θα υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντάς χυμούς, ενώ μία εικαστικός θα φτιάχνει μαζί με γονείς και παιδιά πολύχρωμα στεφάνια με φρέσκα λουλούδια.
Η παραμυθού μας θα διηγείται μαγιάτικα παραμύθια με συνοδεία μικρών οργάνων όπως τύμπανο, ντέφι και πιατίνια και θα εμψυχώνει ομαδικά μουσικά και θεατρικά  παιχνίδια.
Ένα επιδαπέδιο σκάκι με εκπληκτικά πιόνια θα μας περιμένει για  μια υπαίθρια παρτίδα  και με την καθοδήγηση βραβευμένου σκακίστα τα παιδιά θα μυηθούν στο κόσμο του όμορφου αυτού παιχνιδιού.
Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου μας θα προσφέρει  στους επισκέπτες εκατοντάδες ελιές και εποχιακά λουλούδια, για να στολίσουν τους κήπους και τα μπαλκόνια τους ενώ ταυτόχρονα, έμπειρος dj θα φροντίσει με τις μουσικές του επιλογές για την διασκέδαση όλων μας.
Σας περιμένουμε όλους, την Παρασκευή, 1Η ΜΑΪΟΥ  να γιορτάσουμε μαζί με τις οικογένειές μας, στο Άλσος  Ναυαρίνου (συμβολή των οδών Ναυαρίνου, Μαρ. Αντύπα και Σαλαμίνος), από τις 10.30 έως τις 13.30.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 210-9940699.

.............................................................................................................................................
Ευχαριστούμε για την ευγενική χορηγία τους τις εταιρείες «Κήπων οδός» και «Γεννάτος Θεοφάνης-Γεωπόνος Ε.Δ.Ε.» 
 Login   powered by suntech s.a.