Αρχική
Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
Προβολή Προηγούμενων Ετών
ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μαθαίνουμε διαδικτυακά ψηφιακές δεξιότητες & εφαρμογές
  
Εκθέσεις Εργαστηρίων Εικαστικών Τεχνών
Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.) - Γρηγόρης Γρηγορίου» σας προσκαλεί στην Ετήσια Έκθεση των Eικαστικών Eργαστηρίων του, όπου παρουσιάζεται η συλλογική προσπάθεια μαθητών και δασκάλων.

Η Τέχνη, σαν  μορφή επικοινωνίας χωρίς όρια και απαγορεύσεις, αποτελεί  πολύτιμο σύντροφο της ζωής του ανθρώπου, ειδικά στις μέρες μας, που βιώνουμε πρωτόγνωρες συνθήκες αναγκαστικής κοινωνικής αποστασιοποίησης και απομόνωσης.

Τετάρτη 1 Ιουλίου - Κυριακή 5 Ιουλίου 2020
Πλατεία Εθνικής Αντίστασης
Ωράριο λειτουργίας: 7.30 μ.μ. - 11 μ.μ.

Έκθεση Αγιογραφίας, Βιτρώ & Συντήρησης Εικόνων

"Έχεις τα χρώματα ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα.. "
Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

Τα έργα της έκθεσης αφορούν ομάδες ανθρώπων, διαφορετικών ηλικιών, που διαθέτουν ένα κοινό στοιχείο, τη δύναμη της δημιουργίας, όπως αυτή παρουσιάζεται μέσα από μία ΕΙΚΟΝΑ, ένα ΨΗΦΙΔΩΤΟ, ή ένα ΒΙΤΡΩ.

Διδάσκουσα:
Μπίλλια - Γιαννοπούλου Αδαμαντία


Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων

"Ο καλλιτέχνης είναι αποδέκτης συναισθημάτων που προέρχονται από οπουδήποτε: από τον ουρανό, τη γη, από ένα κομμάτι χαρτί, από μια μορφή, από έναν ιστό αράχνης."
PABLO PICASSO

Η τέχνη για ακόμα μια φορά, γίνεται η ελπίδα και η λύτρωση απέναντι στην πρωτόγνωρη δυσάρεστη πραγματικότητα. Έρχεται να γεφυρώσει την αδράνεια του νου απέναντι στα γεγονότα και  την συναισθηματική φόρτιση της δύσκολης καθημερινότητας.Μεταξύ άσπρου και μαύρου, ιδεατού και πραγματικού, ρεαλιστικού και αφαιρετικού διανύσαμε ποικίλες καλλιτεχνικές αποστάσεις για άλλη μια χρονιά.

 Διδάσκοντες:
Γκικοπούλου Γιούλη
Παπαδημητρίου Αναστασία


Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής

Χρειάστηκε να γεράσω για να μάθω να ζωγραφίζω σαν παιδί.
JOAN MIRO

Παιδιά, από 5 έως 12 ετών, δημιουργούν με φαντασία και χρώματα εικαστικές διαδρομές, με έμπνευση από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Διδάσκοντες:
Τσαμπουράκης Μανώλης
Χριστοπούλου Θεανώ


Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο:
210 9940699
το e-mail μας:info@politismos-ilioupoli.grΟ Πρόεδρος

Δημήτρης Πανταζόπουλος

 
 Login   powered by suntech s.a.