Αρχική
Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
Προβολή Προηγούμενων Ετών
ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μαθαίνουμε διαδικτυακά ψηφιακές δεξιότητες & εφαρμογές
  
«Παρέα με τα παραμύθια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης …ηλεκτρονικά!»

«Παρέα με τα παραμύθια στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης …ηλεκτρονικά!»

 Αγαπητοί φίλοι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης, 

όπως γνωρίζετε, η Βιβλιοθήκη μας, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά του κορονοϊού, παραμένει κλειστή για το κοινό. Με στόχο, όμως, να κρατήσουμε την επαφή με τους μικρούς μας φίλους αλλά και να τους προσφέρουμε μια ακόμη απασχόληση τώρα που είναι αναγκαστικά κλεισμένοι στο σπίτι, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την δράση «Παρέα με τα παραμύθια» με τη βοήθεια της τεχνολογίας. 

Η εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, η νηπιαγωγός κ. Μαρία Τότολου,  διαβάζει παραμύθια και προτείνει δραστηριότητες για να απασχοληθούν τα παιδιά στο σπίτι μαζί με τους γονείς τους. 

Βέβαια, όλο αυτό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την συνδρομή των εκδοτικών οίκων, που ευγενικά και με κοινωνική ευαισθησία,  μας παραχώρησαν την άδεια να παρουσιάσουμε δημόσια τα παραμύθια τους και τους ευχαριστούμε πολύ. 

Τα βίντεο θα ανεβαίνουν στην ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης www.politismos-ilioupoli.gr και θα μπορείτε να βρείτε και σελίδες για εκτύπωση σε σύνδεσμο που θα αναφέρεται κάτω από το βίντεο. Επίσης, θα μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες με τα έργα που θα φτιάχνουν τα παιδιά μετά από κάθε «συνάντηση» στο mail library@politismos-ilioupoli.gr και εμείς θα τις ανεβάζουμε στη σελίδα μας στο Facebook «Όμιλος Φίλων Βιβλιοθήκης Ηλιούπολης». Έτσι θα έχουμε ξανά μια επικοινωνία. 

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Τότολου, που με τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία της, συμβάλει στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας των παιδιών προσχολικής ηλικίας. 

Ραντεβού στον υπολογιστή μας!

 


Ο Πρόεδρος

Δημήτρης Πανταζόπουλος


Δείτε το βίντεο για «Το παγωνάκι» εδώ
Εκτυπώστε το φύλλο εργασιας εδώ


Δείτε το βίντεο για «Το μάγο του Οζ μέρος Α'» εδώ
Εκτυπώστε το φύλλο εργασιας εδώ


Δείτε το βίντεο για «Το μάγο του Οζ μέρος Β'» 
εδώ
Εκτυπώστε το φύλλο εργασιας εδώ


Δείτε το βίντεο για «Το μάγο του Οζ μέρος Γ'» 
εδώ
Εκτυπώστε το φύλλο εργασιας εδώ


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ  ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «Ο ΜΑΓΟΣ ΤΟΥ ΟΖ», ΤΟΥ Λ. ΦΡΑΝ ΜΠΑΟΥΜ, ΣΕ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ JOHN ESCOTT,  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΧΟΥΝΟΥ & ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ GILL GUILE


Δείτε το βίντεο «Πασχαλινές Χειροτεχνίες» εδώ
Εκτυπώστε το φύλλο εργασιας εδώ

Δείτε το βίντεο «Τα τρία μικρά λυκάκια»

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ «ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΙΚΡΑ ΛΥΚΑΚΙΑ», ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΤΡΙΒΙΖΑ, ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΈΛΕΝ ΟΞΕΝΜΠΕΡΙ

 












 Login   powered by suntech s.a.