Αρχική
Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
Προβολή Προηγούμενων Ετών
ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
«ΔΥΝΑΜΑΙ-ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΔΑΣΚΑΛΕ»
19η Έκθεση Βιβλίου στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2022
Το Ζωγραφικό Εργαστήριο Ενηλίκων συνομιλεί με τον Γιώργο Ρόρρη
Αποκριάτικες Εκδηλώσεις
Γίνε κι εσύ μέλος στα Εργαστήρια Μοντέρνας Μουσικής!
«Τα χαλικάκια της Ιστορίας: Η Ιστορία στην τάξη με πολλά βιβλία»
…συζήτηση με τον Γιώργο Ρόρρη
Πασχαλινές δράσεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης
  
ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης ολοκληρώνει τον ανοιξιάτικο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, με τίτλο «Σημειωματάρια Τέχνης», ο οποίος περιλαμβάνει δράσεις εμπνευσμένες από μια σύγχρονη βιβλιογραφία στον τομέα των Γραμμάτων και των Τεχνών.
 
Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τα αισθητικά τους κριτήρια και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τα συναισθήματα τους, παίρνοντας μέρος σε δράσεις που υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και δημιουργώντας τα δικά τους Σημειωματάρια στην Τέχνη.
 
Παρασκευή 27 Μαΐου,  6 μ.μ. - 8 μ.μ. για παιδιά ηλικίας 11-14 ετών
 
Katsushika Hokusai
 
Ολοκληρώνουμε το μήνα μας με το Σημειωματάριο Εικονογραφίας που είναι αφιερωμένο στον Κατσουσίκα Χοκουσάι. Μαζί με τα παιδιά θα γνωρίσουμε την καταγωγή και την ιστορία των κόμικς Manga και θα εξοικειωθούμε με την ιδιότυπη ανάγνωσή τους. Στη συνέχεια, θα πειραματιστούμε με τη δημιουργία κόμικς manga δίνοντας μορφή σε ήρωες και ιστορίες της φαντασίας μας, αναπτύσσοντας την περιέργεια και την παρατηρητικότητα μας.


Εμψυχώτριες: Χριστοπούλου Θεανώ, Καλύβα Μαίρη

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλ.: 210 9940699.

Το ραντεβού μας με τα Σημειωματάρια Τέχνης ανανεώνεται για το Σεπτέμβριο, όμως η συνεργασία μας με την Εθνική Βιβλιοθήκη θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι με το πρόγραμμα «Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2022».

 
 Login   powered by suntech s.a.