Αρχική
Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. - βιβλιοθήκη - εργαστήρια τέχνης - επικοινωνία - links - μουσικά εργαστήρια - θέατρο "Δ. Κιντής" - αναψυκτήριο
Προβολή Προηγούμενων Ετών
ΚΥΚΛΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
Μαθαίνουμε διαδικτυακά ψηφιακές δεξιότητες & εφαρμογές
  
Εργαστήριο δημιουργικής γραφής και αυτογνωσίας

  Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει εργαστήριο δημιουργικής γραφής και αυτογνωσίας. Μέσω του συγκεκριμένου εργαστηρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν διαφορετικά είδη γραφής και ταυτόχρονα να εκφραστούν δημιουργικά και να έρθουν σε επαφή με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους.
  Το εργαστήριο είναι διάρκειας δύο μηνών και θα διεξάγεται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης  (Νικομάχου 18) κάθε Τετάρτη 18:30-20:00. 
  Λόγω των νέων συνθηκών εξαιτίας της πανδημίας του Covid 19, έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ώστε τα μαθήματα να διεξάγονται με ασφάλεια και σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας. 
  Για τον ίδιο λόγο, ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος ενώ η χρήση μάσκας καθίσταται υποχρεωτική.
  Σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, εξετάζεται η δυνατότητα διεξαγωγής του εργαστηρίου εξ αποστάσεως μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

  Έναρξη: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

  Εγγραφές: Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται τηλεφωνικά

  Τηλέφωνο επικοινωνίας: 693 7708244

  Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα – Παρασκευή 11:00 – 13:30

  Απαραίτητα δικαιολογητικά:
  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν με δήλωση των στοιχείων της αστυνομικής τους ταυτότητας ενώ δεν απαιτείται καμία οικονομική συνδρομή.


  Συντονίστρια: Αγγελική Καραβάσιλα, απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας (με κατεύθυνση Ψυχολογίας) της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ και τελειόφοιτος του μεταπτυχιακού προγράμματος Δημιουργικής Γραφής του ΕΑΠ.


  Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού


  Αικατερίνη Χωματά


   
   Login   powered by suntech s.a.